Benvinguts!!!

Som una acadèmia anglesa, oferim tota classe de serveis relacionats amb l’aprenentatge de la llengua anglesa. Som professionals en l’àmbit de l’aprenentatge i sabem com aconseguir els millors resultats. Sempre estem al dia i busquem noves o millors formes per a facilitar l’aprenentatge de l’anglès. Amb nosaltres trobaràs un ambient agradable i familiar, així podràs aprendre al teu ritme i on el teu esforç serà recompensat. Som un centre reconegut per la Universitat de Cambridge, per impartir i preparar-vos per tots els exàmens des de YLE fins C2 Proficiency. Tenim un percentatge molt alt d’aprovats.

The KEY TO SUCCESS

PROFESSORS

Els nostres professors són natius, tots ells estan específicament qualificats per ser professors d’anglès (Grau TEFL/ CELTA). I continuen formant-se regularment.

ExÀMENS

Us preparem per a tots els exàmens de la Universitat de Cambridge. L’edat d’inici és de 7 anys fins al nivell més alt.

LA NOSTRA EFECTIVITAT

Busquem i innovem, testem i descartem tot allò que no ens satisfà, perquè els nostres alumnes tinguin la millor informació al seu abast.

eL NOSTRE ENSENYAMENT

No tenim un sol mètode. Agafem l’important de diverses fonts, per fer la nostra forma pròpia i única. Amb nosaltres no només aprendràs teòricament sinó que desenvoluparàs les teves capacitats per comunicar-te plenament en l’idioma.

Galeria

El nostre equip

Pamela Snowden

CEO de la acadèmia

Elisabeth Marti

Cap d’administració

informació de contacte

Telf. 938 937 656 

  Mob. 630 927 756

E-mail: school@britishschoolvilanova.org

Direcció: Rambla Principal num. 6

Vilanova i la Geltrú

08800

Escriu-nos o contacta amb nosaltres a través
de les nostres xarxes socials.