Aquest estiu els nostres alumnes de 3 a 11 anys gaudiran d’una immersió lingüística total a través d’un complet programa de classes d’anglès. Combinades amb múltiples activitats, jocs, tallers d’art i creativitat i teatre. Aprendran anglès divertint-se!

EXÀMENS CAMBRIDGE

Cambridge English language Assessment ofereix una àmplia varietat de certificacions de llengua anglesa amb el màxim reconeixement internacional. A part de l’anglès general, ofereixen també exàmens especialitzats en anglès i diplomes per a nens. British School és un centre reconegut per la universitat de Cambridge de preparació per a tots els exàmens oficials de la Universitat.

NIVELLS I HORARIS

Play school “A,B”: Classes de 2h/ setmanals

Els objectius d’aquest “play group” són: consolidar i ampliar els coneixements de l’idioma anglès mitjançant el “listening & nursery rhymes” i activitats creatives.

YOUNG LEARNERS “1,2,3,4,5” Classes de 2h/ setmanals

Els objectius d’aquests grups són: consolidar i ampliar els coneixements de l’idioma anglès. S’introdueixen gradualment les quatre competències bàsiques de l’aprenentatge d’un idioma: Speaking, Reading, Writing & Listening.

Duració: del 28 de juny del 2021Fins: 29 de juliol del 2021 ( 40 h. lectives)
De dilluns a dijous: 2 hores diariesSi voleu més informació, contacteu-nos