PLAYSCHOOL & YOUNG LEARNERS

PLAY SCHOOL, Són cursos d’anglès per a nens de 4 a 5 anys. L’anglès és la llengua vehicular i els cursos estan dissenyats per a motivar la participació dels nens en l’aprenentatge de l’idioma anglès mitjançant jocs, comptes, cançons infantils, activitats físiques, pintura i treballs manuals. S’introdueix a la comprensió i expressió oral.

Young Learners 1,2,3,4,5; Són 5 cursos d’anglès per a nens de 6 a 11 anys. L’anglès és la llengua vehicular i els cursos estan dissenyats per a motivar la participació dels nens en l’aprenentatge de l’idioma anglès. Es dona molta importància a la comprensió i expressió orals, que se’ls introdueix a poc a poc en la lectura i escriptura.
L’aprenentatge de l’escriptura es fa de forma mes gradual que el de la lectura, ja que un cop poden llegir bé en
el seu idioma, l’aprenentatge en anglès s’accelera. S’introdueixen gradualment les quatre competències bàsiques
de l’aprenentatge d’un idioma: Speaking, Reading, Writing & Listening.

EXÀMENS CAMBRIDGE

Cambridge English language Assessment ofereix una àmplia varietat de certificacions de llengua anglesa amb el màxim reconeixement internacional. A part de l’anglès general, ofereixen també exàmens especialitzats en anglès i diplomes per a nens. British School és un centre reconegut per la universitat de Cambridge de preparació per a tots els exàmens oficials de la Universitat.

NIVELLS I HORARIS

Play school “A,B”: Classes de 2h/ setmanals

Els objectius d’aquest “play group” són: consolidar i ampliar els coneixements de l’idioma anglès mitjançant el “listening & nursery rhymes” i activitats creatives.

YOUNG LEARNERS, 1,2,3,4,5 : Classes de 2h/ setmanals

Els objectius d’aquest grups, són: consolidar i ampliar els coneixements de l’idioma. S’introdueixen gradualment les quatre competències bàsiques de l’aprenentatge d’un idioma: Speaking, Reading, Writing i Listening.

Duració: del 3 de Setembre de 2021Al 15 de Juny de 2022 (72 h. lectives)
2 h lectives a la setmana, horaris a escollir a partir de les 15:30 hSi voleu més informació, contacteu amb nosaltres