Benvinguts a la nostre acadèmia

British School Vilanova és una escola d’anglès consolidada des de 1970, especialitzada en l’ensenyament de l’anglès com a segona llengua a Catalunya, Espanya. Som un centre reconegut per la Universitat de Cambridge per YLE local (Young Learners Examinations).

Les nostres instal·lacions

British School Vilanova està situada en un edifici històric catalogat en el centre de la localitat de Vilanova i la Geltrú. Preservant la història de l’edifici, hem adaptat les nostres aules perquè siguin adequades per a l’aprenentatge dels alumnes: Pissarres interactives, Connexió wifi en tot l’edifici per a les classes en línia. La nostra acadèmia disposa de recepció i zona d’oficina, biblioteca, sala de vídeo, aula multimèdia, 2 parcs infantils amb terreny de jocs i 10 aules de 30 m².

Docència

El nostre departament docent està dirigit pel Cap d’Estudis i un equip de professors natius ben qualificats. Ensenyem anglès a nivell de guarderia, nivell elemental, intermedi i avançat. Preparem els nostres alumnes de totes les edats per als exàmens TESOL de la Universitat de Cambridge.